Informatie

Informatie

Algemene Informatie

De prijzen zijn per persoon, exclusief € 1,35 toeristenbelasting per persoon per nacht en zijn geldig tot 30 december. Kinderen tot 4 jaar gratis, van 4 tot 12 jaar voor de halve prijs mits dat ze bij de ouders op de kamer slapen. Voor groepen kunnen wij een speciale offerte voor u maken.

Reserveringen

U kunt telefonisch reserveren, per e-mail of via het reserveringsformulier. Omdat een hotelreservering verplichtingen met zich mee brengt, adviseren wij u om zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering. Het is niet verplicht maar wordt wel aanbevolen, dit om gevrijwaard te worden van eventueel onvoorziene annuleringskosten.

Openingstijden

Ons  hotel is iedere dag geopend van 7 maart  tot 1 januari. Wel zijn wij telefonisch en per mail het hele jaar bereikbaar.

In- en uitchecken

Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar.
Op de dag van vertrek kunt u tot 10.30 uur van de kamer gebruik maken.

Ontbijt DIner Restaurant

Tussen 8.00 uur en 9.30 (aanschuiven en  de laatste keer buffet aanvullen) kunt u dagelijks genieten van ons uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. 
Elke avond serveren wij om 18.00 uur een uitstekend viergangendiner voor u. Bij een reservering op basis van logies en ontbijtbuffet is het dagelijks mogelijk om uw verblijf uit te breiden met het menu van de dag a € 25,50 per dag per persoon.

Parkeren

Voor onze hotelgasten is er een ruime gratis parkeerplaats ter beschikking.
Tevens is er een afsluitbare garage voor fietsen en motoren met een gratis oplaadpunt.

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren de volgend betaalmogelijkheden:
 Contant, PIN, Maestro, Visa, Mastercard en Betaling per bank of giro.

Huisdieren

Huisdieren zijn in het hotel en restaurant niet toegestaan.

Levering en Annuleringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze arrangementen en aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


captcha

Privacy

Hotel Inkelshoes zal de informatie die u op dit formulier verstrekt gebruiken om contact met u op te nemen. We kunnen deze informatie, in later stadium, eventueel ook gebruiken om u mailberichten en marketing aan te bieden. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door contact met ons op te nemen via info@hotel-inkelshoes.nl. We zullen uw informatie met respect behandelen. Bezoek onze privacypagina op deze website voor meer informatie over onze omgang met privacy. Door het onderstaande selectievakje aan te kruisen, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Leverings- en Annuleringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Klik hier voor het downloaden van de UVH.
©2020 Inkelshoeve A gen Bongerd | Website: Twototango - Panningen