Golf Arrangement
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...
Genieten in elk seizoen...

Arrangementen

Golf Arrangement

In samenwerking met de Limburgse Golf & Country Club Wittem hebben we voor u een aantrekkelijk golf arrangement samengesteld. Dit arrangement is het hele jaar door te reserveren. Bent u nieuwsgierig geworden? Zie meer informatie.

BIJ WITTEM KAN JE ALTIJD SPELEN!

Bij de mooiste baan van Zuid Limburg hoeven leden geen tee-time te reserveren.

     
       

Rust en Ruimte

Verscholen in het Schweibergerbos tussen Maastricht en Aken vindt u de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem. De club werd in 1956 opgericht en is sindsdien bekend om haar unieke ligging. Het is de hoogste golfbaan van Nederland, gelegen te midden van een uitgestrekt natuurgebied en is een oase van rust. Geen verkeerslawaai, geen storende bebouwing! 9 holes liggen in een bosrijke omgeving terwijl 9 holes zich uitstrekken over het glooiend landschap en schitterende vergezichten bieden.

 

Compleet gerenoveerd

Vanaf begin 2019 is Wittem na een  renovatie die 6 jaar heeft geduurd weer helemaal up-to-date en mooier dan ooit! De baan voldoet aan alle eisen die de moderne golfer stelt, met uitdagende holes voor spelers van alle niveaus en beschikt over uitstekende oefenfaciliteiten.

 

Snellere greens

Op alle holes zijn nieuwe, beter gepositioneerde afslagplaatsen gemaakt met betere zichtlijnen naar de green. 8 greens zijn geheel vervangen voor betere en snellere en er zijn een aantal nieuwe, strategisch geplaatste bunkers aangelegd waardoor de baan uitdagender is geworden.

 

Aandacht voor duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij de club hoog in het vaandel en heeft ook bij de renovatie een grote rol gespeeld. De vijvers zijn opnieuw ingericht, zo, dat een gesloten waterhuishouding is ontstaan. Door het gebruik van bestendige grassoorten zijn chemische bestrijdingsmiddelen niet (meer) nodig. In de komende tijd ligt de focus bij het bosrandbeheer, met het streven naast meer “licht en lucht” op de greens, om ook de biodiversiteit te vergroten. Wittem voert het GEO-certificaat voor Duurzaam Golfbaanbeheer sedert 2012.

 

Club van en voor de leden, open voor gasten

Wittem is een echte verenigingsbaan waar vriendschap en sportiviteit hand in hand gaan. Behalve om haar mooie baan en gezellig clubhuis staat de club bekend om haar gastvrijheid. Gastspelers krijgen letterlijk de ruimte!  Bedrijven zijn van harte uitgenodigd, bij wijze van “bosdag” eens een clinic  bij ons te organiseren. Hiervoor is maatwerk mogelijk.

 

Geen vaste starttijden

Wittem hanteert geen vaste afslagtijden. “Dit is een groot verschil met de ons omringende, meer commercieel ingerichte banen”, aldus Daphne Heijboer, bestuurslid. “Greenfee-gasten krijgen bij ons een om-en-nabij starttijd. Zijn ze een beetje te laat of willen ze eerst een kopje koffie drinken: geen probleem. Voor onze leden zijn ruime buffers gereserveerd, waarin men naar eigen inzicht kan komen spelen”. “ Je wandelt gewoon naar hole 1 en wacht tot de voorgaande flight op de green staat”.

Prijs: 57,50 per dag per persoon
Voor te reserveren kunt u bellen of mailen naar deze gegevens:
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 043-455-1742

Voor meer informatie over de golfbaan kunt u binnen kantooruren altijd contact opnemen met het secretariaat van de Limburgse Golf & Country club Wittem:
telefoonnummer: 043-4551254

©2020 Inkelshoeve A gen Bongerd | Website: Twototango - Panningen